Tagok

Fekete Csilla

Fekete CsillaVégzős építészhallgató vagyok a Budapesti Műszaki Egyetemen. Ha nagy leszek, zenét fogok komponálni, hiszen “az építészet a megfagyott muzsika” (Goethe szerint). Több mint 10 éve fuvolázom és 6. éve játszom a világ legszínesebb fuvolaegyüttesében. Néhanapján pedig a családi trióval zenélek. Ha nagy leszek, játszani fogok/fogunk. Zenét. Remélem.

Szikora Borbála

1986. augusztus 2–án születtem Budapesten. Amikor kicsik voltunk a testvéreimmel, mamánk énekelt nekünk elalvás előtt. Szüleim kórusban ismerkedtek meg, nővérem énekel, és zongorázott, bátyám zongorázott, öcsém klarinétozik. Másodikos voltam a Kós Károly Ének–Zene Tagozatos Általános iskolában, amikor elkezdtem megtanulni, hogy mit jelent zenélni. Mitók Mónika, Hraschek Katalin, – Soproni Józsefné; ők tanítottak nekem ének-zenét, – és zongorát. Fuvolázni tanultam 13 évet Barnabás Zoltántól a Solti György Zeneiskolában, 1 évet Pamela Stahel-től Zürichben, 1 évet Csetényi Gyulától az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskolában. Ma a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának vagyok gyógytornász hallgatója, és játszom a kvintettben. Játszom, mert örömöt ad nekem, és mert örömöt szeretnék adni másoknak, mert a zenét akár hallgatom, akár játszom, ha szeretném, és a zene tényleg zene, segít szeretni.

Kollár Anna

1984-ben születtem Budapesten. Családunkban négyen vagyunk testvérek, mind más hangszeren játszunk. Én 10 évesen kezdtem fuvolázni Barnabás Zoltánnál, azóta nem tudom, és nem is akarom abbahagyni a zenélést. Az ELTE pszichológia szakán végeztem, álmaim szerint zeneterápiával foglalkozom majd. Az együtt zenélésünk mindig is nagy feltöltődést és kikapcsolódást jelentett számomra, remélem ebből éreznek meg valamit a minket hallgatók…

Vas Michaela

1979-ben születtem Budapesten. Zenei általános iskolás lévén a furulyával már 7 évesen megismerkedtem, 10 évesen pedig Barnabás Zoltántól, mindenki “Zoli bácsijától” kezdtem fuvolát tanulni a XII. kerületi Solti György Zeneiskolában. Civilben hírszerkesztő vagyok egy online újságnál, az ELTE BTK német szaka után a kommunikáció szakot is elvégeztem. Már biztos, hogy a fuvola egész életemben társam lesz és gyermekeimet is megfertőzöm majd a zenélés szeretetével.

Vásárhelyi Zsókavzs

1986 óta élek. 1993 óta tanulok zenét. 1997 óta fuvolázom. 2004 és 2010 között énekeltem a Városminor Kamarakórusban. 2007 óta vagyok tagja a Halastó kórusnak illetve Kulturális Egyesületnek. Mindeközben biológus lettem.